Είσοδος χρήστη

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Χαιρετισμός Διευθυντή Σχολής Γ.Τ.Κ.Σ. και Προϊστάμενου Τμήματος ΕΑΔΣΑ

Σας καλωσορίζω στον δικτυακό τόπο του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας και ειδικότερα του Τμήματος Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής, Διακόσμησης & Σχεδιασμού Αντικειμένων.

Το Τμήμα ΕΑΔΣΑ έχει ως αποστολή την εκπαίδευση στις επιστήμες που μελετούν την ανάπτυξη των εφαρμοσμένων τεχνών, και την παραγωγή νέας γνώσης στις επιστήμες αυτές μέσα από την έρευνα και την εμπειρική εφαρμογή.

Το περιεχόμενο σπουδών του Τμήματος καλύπτει το γνωστικό αντικείμενο της θεωρίας και της πρακτικής της αρχιτεκτονικής εσωτερικών χώρων, της λειτουργικής διαμόρφωσης και της αισθητικής μελέτης και οργάνωσης οποιωνδήποτε εσωτερικών χώρων, της διαμόρφωσης εξωτερικών χώρων μικρής κλίμακας και τον σχεδιασμό (design) επίπλου, βιομηχανικών, χρηστικών και διακοσμητικών αντικειμένων.

Στον δικτυακό τόπο του Τμήματος ΕΑΔΣΑ θα βρείτε ενημερωτικό υλικό που αφορά στο πρόγραμμα σπουδών, στα διδασκόμενα μαθήματα, στο διδακτικό προσωπικό, στις υπηρεσίες και τις δραστηριότητες του Τμήματός μας.

Τέλος, ευελπιστώ στην όσο το δυνατόν μεγαλύτερη και αποδοτικότερη χρήση του δικτυακού τόπου από τους σπουδαστές του Τμήματος στην καθημερινή διδακτική διαδικασία. Επίσης φιλοδοξία του δικτυακού αυτού τόπου του Τμήματος αποτελεί η ύπαρξη ενός μέσου για την παρουσίαση και προβολή του εφαρμοσμένου επιστημονικού ή καλλιτεχνικού έργου των διδασκόντων και του παραγόμενου καλλιτεχνικού έργου των σπουδαστών στα εργαστηριακά μαθήματα του Τμήματος.

Το Εκπαιδευτικό και Διοικητικό Προσωπικό του Τμήματος ΕΑΔΣΑ είναι στην διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω πληροφορία.

Σας καλωσορίζω και σας εύχομαι καλή πλοήγηση.

Ο Πρόεδρος Τμήματος ΕΑΔΣΑ

 

Δρ. Ι. Θ. Παυλίδης
Δρ. Αρχιτέκτων Μηχανικός
Αναπληρωτής Καθηγητής